Astrid Femina gel za britje bikini linija in pazduhe

Astrid Femina gel za britje bikini linija in pazduhe
Astrid Femina gel za britje bikini linija in pazduhe
200 ml
4,40

Koda: ASR00465 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis Astrid Femina
Lastnosti

Pripravek Astrid Femina lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože.

Lastnosti:

  • preprečuje draženje
  • lajša drsenje brivnika

Navodilo za uporabo:
Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.

Pomembna opozorila

Ne uporabljajte na vneti ali poškodovani koži.

Vnetljivo.

Celotno besedilo

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Femina