Astrid Fresh Skinosvežilno čistilno mleko za obraz za normalno do mešano kožo

Astrid Fresh Skin osvežilno čistilno mleko za obraz za normalno do mešano kožo
Astrid Fresh Skin osvežilno čistilno mleko za obraz za normalno do mešano kožo
Brezplačna dostava
200 ml
3,60

Koda: ASR0163 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis izdelka Astrid Fresh Skin
Lastnosti

Pripravek za čiščenje kože Astrid Fresh Skin je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • nežno in temeljito umije cel obraz
  • preprečuje suho kožo

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
normalna, mešana
Aktivne snovi
vitamin E, probiotiki

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Fresh Skin