AstridHair Care lak za lase za barvane lase

Astrid Hair Care lak za lase za barvane lase
Astrid Hair Care lak za lase za barvane lase
Brezplačna dostava
250 ml
3,20

Na zalogi | Koda: ASR00467
1
Pošta Slovenije - Dostava na dom
sreda 8. 12. 2021
Osebni prevzem
sreda 8. 12. 2021

Lak za lase Astrid Hair Care bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • močno utrjevanje
  • ne lepi las in daje pričeski naraven videz

Navodilo za uporabo:
Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.

Pomembna opozorila

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Preprečite stik z očmi. Vnetljivo.
Celotno besedilo

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip las
barvani
Učinek
Fiksacija
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Stopnja fiksacije
močno utrjevanje

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.