Astrid Nutri Moments hranilna regeneracijska krema

Astrid Nutri Moments hranilna regeneracijska krema
Astrid Nutri Moments hranilna regeneracijska krema
150 ml
2,50

Koda: ASR00448 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Astrid Nutri Moments
Lastnosti

Pripravek Astrid Nutri Moments bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje.

Lastnosti:

  • obnavlja in poživlja
  • globinsko hrani
  • kožo pušča žametno mehko na dotik

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
regeneracija, prehrana
Zaščita pred soncem
brez SPF
Kdaj uporabljati
za dan

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Nutri Moments