Astrid Soft Skinmehčalna čistilna micelarna voda

Astrid Soft Skin mehčalna čistilna micelarna voda
Astrid Soft Skin mehčalna čistilna micelarna voda
Brezplačna dostava
200 ml
3,90

Koda: ASR0166 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
ponedeljek 7. 12. 2020

Opis izdelka Astrid Soft Skin
Lastnosti

Pripravek za odstranjevanje ličil Astrid Soft Skin bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • kožo pušča povsem čisto
  • preprečuje suho kožo
  • preprečuje draženje kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, suha
Aktivne snovi
hialuronska kislina, S Pantenolom

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Soft Skin