AstridSun Baby krema za otroke za sončenje SPF 30

Astrid Sun Baby krema za otroke za sončenje SPF 30
Astrid Sun Baby krema za otroke za sončenje SPF 30
Priporočena maloprodajna cena
5,20

Prihranite 5%
75 ml
4,90

Na zalogi | Koda: ASR0147
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Izdelek za sončenje Astrid Sun Baby je namenjen odlični zaščiti proti sončnim žarkom za otroško kožo.

Lastnosti:

  • ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem
  • ščiti pred opeklinami
  • ima vodoodporno teksturo

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva
Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)
Učinek
pomirjanje

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.