AstridSun Kids otroški losjon za sončenje SPF 50

Astrid Sun Kids otroški losjon za sončenje SPF 50
Astrid Sun Kids otroški losjon za sončenje SPF 50
Priporočena maloprodajna cena
10,10

Prihranite 5%
200 ml
9,50

Na zalogi | Koda: ASR0145

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
NOTINO družabno igro Spomin boste BREZPLAČNO prejeli ob vsakem nakupu izdelkov za otroke.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 27. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 27. 1. 2022

Pomembna opozorila

Izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje.
Celotno besedilo
Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)
Zaščita pred soncem
s SPF

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.