Astrid Sun Kids otroško pršilo za sončenje SPF 50

Astrid Sun Kids otroško pršilo za sončenje SPF 50
Astrid Sun Kids otroško pršilo za sončenje SPF 50
150 ml
8,90

Koda: ASR00286 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Astrid Sun Kids
Lastnosti

Izdelek za sončenje Astrid Sun Kids je namenjen odlični zaščiti proti sončnim žarkom za otroško kožo.

Lastnosti:

  • nudi zaščito pred UV-sevanjem

Navodilo za uporabo:
Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Pred uporabo dobro pretresite.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Sun Kids