Astrid Sun

regeneracijska pena po sončenju

Astrid Sun regeneracijska pena po sončenju
Astrid Sun regeneracijska pena po sončenju
150 ml
3,90

Koda: ASR0151 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Astrid Sun
150 ml | 3,90

Opis izdelka Astrid Sun

Pripravek po sončenju Astrid Sun Sun bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev.

Lastnosti:

  • neguje in obnavlja
  • intenzivno vlaži
  • pomirja kožo po sončenju
  • koži vrača prožnost
  • daje občutek svežine

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
dehidrirana, občutljiva, razdražena

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.