Astrid Sun zaščitni balzam za ustnice SPF 25

Astrid Sun zaščitni balzam za ustnice SPF 25
Astrid Sun zaščitni balzam za ustnice SPF 25
4.8 g

Koda: ASR00388 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Popust 15 % na cene nege za sončenje. V košarici vnesite kodo sun15

Opis Astrid Sun
Lastnosti

Lastnosti:

  • intenzivno vlaži
  • ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem
  • dermatološko testirano

Lastnosti

Konsistenca
balzam
Tip kože
za vse tipe kože
Zaščitni faktor
srednja zaščita (SPF 15 – SPF 25)
Zaščita pred soncem
s SPF
Aktivne snovi
vitamin E

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Sun