Atelier Cologne Lemon Island parfum uniseks

Atelier Cologne Lemon Island parfum uniseks
Atelier Cologne Lemon Island parfum uniseks
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
108,00

Koda: ATC04411 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis Atelier Cologne Lemon Island
Sestava

Ne bojte se kršiti uveljavljenih pravil. Uniseks parfum Atelier Cologne Lemon Island je primeren za vsakogar, ki si upa stopiti iz množice.

  • citrusna dišava
  • cvetlična dišava
  • igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati
  • za ženske in moške
  • za uporabo vsak dan

Pomembna opozorila

Vnetljivo.

Celotno besedilo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
limonina trava
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
madagaskarska vanilija
Vrsta dišave
citrusne

O blagovni znamki Atelier Cologne

Francoska blagovna znamka Atelier Cologne predstavlja luksuzne parfume, ki temeljijo na visoki koncentraciji prvovrstnih esencialnih olj. Njihove uniseks dišave vas bodo očarale tako s svojo čudovito razkošno aromo kot s stilskimi stekleničkami iz kakovostnega francoskega stekla z ročno izdelanimi usnjenimi prvinami.

Za blagovno znamko Atelier Cologne stoji francosko-italijanski par Christophe Cervasel in Sylvie Ganter. Ko sta se Christophe in Sylvie v New Yorku zaljubila, sta kmalu ugotovila, da ju ne druži le ljubezen, temveč tudi strast do legendarne kolonjske vode Eau de Cologne. Skupaj sta sanjala o tem, da ustvarita svežo in elegantno dišavo, ki se dobro nosi. Leta 2009 so sanje postale resničnost in par je skupaj ustanovil lastno parfumarsko hišo Atelier Cologne.

K najbolj priljubljenim dišavam blagovne znamke spadajo iskriva pomarančna dišava Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, ki diši po kalifornijskih mandarinah, ali orientalska dišava s cvetličnimi prvinami Atelier Cologne Ambre Nue. Ljubitelje vanilje bo navdušila Atelier Cologne Vanille Insensée, citrusno Atelier Cologne Cedrat Enivrant pa boste oboževali ne le v vročih poletnih dneh.

Recenzija Atelier Cologne Lemon Island