Atelier CologneVanille Insensée parfum uniseks

Atelier Cologne Vanille Insensée parfum uniseks
Atelier Cologne Vanille Insensée parfum uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
120,00

Koda: ATC3968 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Atelier Cologne Vanille Insensée
Sestava

Uniseks parfum. Izdelan v Franciji. 91 % naravnih sestavin najvišje kakovosti.

Sladka, na svoj način pa lesna dišava, ki v vas prikliče spomine. To je uniseks parfum Atelier Cologne Vanille Insensée, v čigar sestavi dišave igra glavno vlogo nepričakovano, obenem pa zasvojljivo nasprotje med slastno vaniljo in lesnim mahom.

Zaprite oči in se prepustite spominom na ljubezen, ki jo naenkrat začutite v zraku. Spet in spet.

  • topla lesna dišava z vaniljo
  • uniseks – za moške in ženske
  • vsebuje 15 % prvovrstnih dišavnih olj

Sestava dišave
Najprej zadiši slastna madagaskarska vanilja, ki razveseli tudi največje sladokusce. Nato začutite sočno limeto iz sončne Mehike, ki dišavi zagotavlja kanček svežine. Bazne note zaznamuje koriander iz vzhodne Evrope.

Zgodba dišave
Kot že samo ime pove, glavno vlogo v sestavi dišave igra vanilja. Parfum Vanille Insensée Atelier Cologne vsebuje 91 % naravnih sestavin, pridobljenih na okolju najbolj prijazen način. Poleg prvovrstne kakovosti surovin se namreč luksuzna francoska blagovna znamka Atelier Cologne ponaša tudi s prijaznostjo do okolja.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
madagaskarska vanilija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
limeta
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
koriander
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Atelier Cologne

Francoska blagovna znamka Atelier Cologne predstavlja luksuzne parfume, ki temeljijo na visoki koncentraciji prvovrstnih esencialnih olj. Njihove uniseks dišave vas bodo očarale tako s svojo čudovito razkošno aromo kot s stilskimi stekleničkami iz kakovostnega francoskega stekla z ročno izdelanimi usnjenimi prvinami.

Za blagovno znamko Atelier Cologne stoji francosko-italijanski par Christophe Cervasel in Sylvie Ganter. Ko sta se Christophe in Sylvie v New Yorku zaljubila, sta kmalu ugotovila, da ju ne druži le ljubezen, temveč tudi strast do legendarne kolonjske vode Eau de Cologne. Skupaj sta sanjala o tem, da ustvarita svežo in elegantno dišavo, ki se dobro nosi. Leta 2009 so sanje postale resničnost in par je skupaj ustanovil lastno parfumarsko hišo Atelier Cologne.

K najbolj priljubljenim dišavam blagovne znamke spadajo iskriva pomarančna dišava Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, ki diši po kalifornijskih mandarinah, ali orientalska dišava s cvetličnimi prvinami Atelier Cologne Ambre Nue. Ljubitelje vanilje bo navdušila Atelier Cologne Vanille Insensée, citrusno Atelier Cologne Cedrat Enivrant pa boste oboževali ne le v vročih poletnih dneh.

Recenzija Atelier Cologne Vanille Insensée