Avène Couvrance maskara za občutljive oči

1×
Avène Couvrance maskara za občutljive oči
Avène Couvrance maskara za občutljive oči
odtenek Black 7 ml
18,60

Koda: AVE0893 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Avène Couvrance
Lastnosti

Hrepenite po dolgih in gostih trepalnicah, vaše oči pa so po nanosu maskare razdražene in pordele? Maskara za občutljive oči Avène Couvrance je primerna tudi, če nosite kontaktne leče. Trepalnice kot za na naslovnico imate na dosegu roke. Poleg tega se vam ni treba bati, da bi se po nanosu trepalnice zlile v eno, ampak se lepo razdelijo in dobijo želen volumen.

Lastnosti:

  • trepalnice pokriva s polno črno barvo od korenin do konic
  • trepalnice pušča ločene in jih ne zleplja
  • trepalnicam daje želen volumen
  • podaljšuje trepalnice in jih krepi
  • blaži izpadanje trepalnic
  • poudarja obliko oči

Sestava:

  • brez dodanih dišav
  • brez parabenov

Navodilo za uporabo
Do polnih in dolgih trepalnic zadostujeta samo dva koraka. Začnite z ravno stranjo čopiča maskare, ki trepalnicam daje volumen in jih razčeše. Nato na vrsto pride zaobljena stran, po zaslugi katere bodo vaše trepalnice očarljivo dolge.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
podaljševalna, za občutljive oči, za volumen

O blagovni znamki Avène

Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.

Recenzija Avène Couvrance1