Avène Eau Thermaletermalna voda

6×
Avène Eau Thermale termalna voda
Avène Eau Thermale termalna voda
150 ml
6,90

Koda: AVE0703 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 29. 10. 2020

Opis izdelka Avène Eau Thermale
Lastnosti

Razvajajte svoj obraz s koristnimi učinki najbolj čiste termalne vode. Termalna voda Avène Eau Thermale pomirja in zmanjšuje srbenje, razdraženo kožo in rdečico. Primerna je tudi za izpuščaje pri dojenčkih ali pa kot preventiva po britju. Če čez dan potrebujete osvežitev, poskrbi za takojšnje olajšanje od vročine ali drugih neprijetnih občutkov.

Lastnosti:

  • pomirja srbenje, razdraženo kožo ali rdečico
  • pomaga pri sončnih opeklinah in vnetjih
  • koži daje občutek svežine
  • pomirja kožo po britju
  • pomaga pri utrjevanju ličil
  • pomirja kožo po odstranitvi ličil

Sestava: 
Termalna voda Avène – kožo pomirja in ščiti

Rezultati testiranja:
Dermatološka študija je bila izvedena na 6.368 pacientih z občutljivo kožo v obdobju sedmih dni, pri uporabi dvakrat dnevno.

  • 30 % jih je opazilo, da se je občutljivost kože zmanjšala že po petih minutah
  • 64 % jih je potrdilo, da se je občutljivost kože zmanjšala že po prvem tednu

Navodilo za uporabo:
Primerno količino termalne vode Avène Eau Thermale razpršite na kožo in pustite, da se posuši.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
pomirjanje, prehrana

O blagovni znamki Avène

p>Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.

Recenzija Avène Eau Thermale6