Avène Sun Minéral zaščitna kompaktna podlaga brez kemičnih filtrov SPF 50

2×
Avène Sun Minéral zaščitna kompaktna podlaga brez kemičnih filtrov SPF 50
Avène Sun Minéral zaščitna kompaktna podlaga brez kemičnih filtrov SPF 50
odtenek Honey 10 g
19,00

Koda: AVE0781 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Avène Sun Minéral
Lastnosti

Opis:
Avene Sun kompaktni puder z medastim odtenkom in zelo visoko zaščito SPF 50 je zasnovan za netolerantno kožo. Upočasnjuje prezgodnje staranje kože in preprečuje nezaželene reakcije zaradi sonca. Z mineralnimi filtri zagotavlja dolgotrajno in stabilno UVA in UVB zaščito. Z inovativno formulo, ki gladi kožo. Hipoalergen, nekomedogen.

Učinki:

  • zagotavlja učinkovito, enotno in trajno zaščito pred sevanjem UVA in UVB
  • preprečuje prezgodnje staranje kože
  • prekriva nepravilnosti in neenakomernosti kože

Sestava:

  • Sistem mineralnih filtrov - je jamstvo za dolgotrajno in stabilno UVA in UVB zaščito
  • Termalna voda Avene - od leta 1736 je znan njen terapevtski učinek. Izhaja od izvira reke Orb, katera se nahaja blizu južnofrancoske vasice Avene.
  • Pro-tokoferol - vitamin E, antioksidant, ki ščiti pred prostimi radikali.

Tip kože:
Primerno za netolerantno kožo.

Kako uporabljati:
Enakomerno nanesite na očiščeno kožo pred izpostavljenostjo soncu. Ponovite, po potrebi, ali v primeru, da se potite ali po kopeli.

Lastnosti

Konsistenca
kompaktna
Tip kože
občutljiva
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)
Zaščita pred soncem
s SPF

O blagovni znamki Avène

Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.

Recenzija Avène Sun Minéral2