Avène Sun Sensitivepaličica za občutljiva mesta SPF 50+

Avène Sun Sensitive paličica za občutljiva mesta SPF 50+
Avène Sun Sensitive paličica za občutljiva mesta SPF 50+
8 g

Koda: AVE02326 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Avène Sun Sensitive
Lastnosti

Deli kože, kot so ušesa, nos, brazgotine ali pigmentni madeži, so pri daljši izpostavljenosti soncu najbolj obremenjeni. Tem delom je namenjena praktična paličica za občutljiva mesta Avène Sun Sensitive. Zadostuje, da jo enostavno potisnete ven in nanesete olje. Stabilen in visoko učinkovit sistem filtrov nudi občutljivi koži zanesljivo zaščito pred širokim spektrom UV-sevanja.

Nemastna tekstura s prozornim učinkom se hitro vpije in ne pušča sledi. Paličica je primerna za celo družino. Ker je odporna tudi proti vodi in potu, je zelo priljubljena med športniki.

Lastnosti:

 • ščiti najbolj občutljive dele kože (ušesa, nos, brazgotine, pigmenten madeže itd.)
 • dobro odporna proti vodi in potu
 • nudi UVA- in UVB-zaščito
 • nemastna tekstura s prozornim učinkom
 • primerna za celo družino
 • idealna tudi za športnike

Rezultati testiranja:
→ ocena zadovoljstva pri 40–81 osebah po 10–21 dneh uporabe

 • 100-% zadovoljstvo glede odpornosti na potenje
 • 95-% zadovoljstvo s prozornim učinkom na koži
 • 91-% zadovoljstvo z enostavnostjo uporabe

Sestava:

 • antioksidacijski sistem pretokoferila + tialidina – zagotavlja kompleksno celično zaščito
 • SPF 50 – stabilni sistem ščiti pred širokim spektrom UVB- in UVA-sevanja
 • brez kemičnih filtrov in dišav

Navodilo za uporabo:
Vse občutljive dele kože, ki jih želite zaščititi pred sončnimi žarki, osemkrat premažite s paličico.

Lastnosti

Konsistenca
toga
Tip kože
občutljiva
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki Avène

Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.

Recenzija Avène Sun Sensitive