Avène XeraCalm A.D.

balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo

Avène XeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo
Avène XeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo
Avène XeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo
Koda: AVE0917 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Avène XeraCalm A.D.
200 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis kozmetike Avène XeraCalm A.D.

Opis:
Avene XeraCalm A.D balzam, ki vrača lipide je posebej zasnovan za suho kožo, nagnjeno k atopiji. Zaradi svoje sestave pomaga odpraviti srbenje suhe kože in s tem draženja. Koža je nahranjena, pomirjena in brez nobenih znakov rdečice. Balzam je primeren za odrasle, otroke in dojenčke. Izdelek je brez dišav in parabenov.

Učinki:

  • pomirja občutek srbenja
  • hrani in mehča suho kožo
  • krepi hidrolipidni zaščitni film

Sestava:

  • I-modulia - zmanjšuje srbenje, ki ga povzroča suha koža
  • CER-OMEGA - krepi hidrolipidni zaščitni film
  • Termalna voda Avene - pomirja in vlaži

Tip kože:
Primeren za suho do zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji.

Uporaba:
Balzam nanesite 1-2x na dan na suha območja po umitju z oljem za umivanje XeraCalm A.D. Po uporabi odstranite odvečni izdelek iz pokrovčka in ga zaprite.

Lastnosti

Tip kože
atopijska, suha do zelo suha koža

O blagovni znamki Avène

Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.