AvèneXeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo

Avène XeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo
Avène XeraCalm A.D. balzam, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo
Akcije
Priporočena maloprodajna cena
18,20

Prihranite 23%
200 ml
13,90

Na zalogi | Koda: AVE0917
1
DPD
četrtek 20. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 20. 1. 2022

Privoščite vaši suhi, občutljivi koži tako potrebno olajšanje. Balzam, ki koži vrača lipide Avène XeraCalm A.D., učinkovito pomirja in blaži srbenje ter rdečico. Njegova konsistenca ni mastna, se hitro vpija, zahvaljujoč svoji blagi sestavi brez dodanih dišav pa je primeren za vso družino.

Balzam, ki koži vrača lipide, zagotavlja suhi in preobčutljivi koži ali koži, nagnjeni k atopiji, tudi potrebna hranila. Mehča, odstranjuje občutek neudobja in kožo naredi nežno na dotik. Prav tako obnavlja naravni hidrolipidni film, da se lahko koža sama brani pred morebitnim draženjem.

Lastnosti:

 • odstranjuje srbenje, ki ga povzroča suha koža
 • pomirja rdečico kot posledico preobčutljivosti
 • odstranjuje občutek neudobja
 • krepi naravni zaščitni film kože
 • ima hranilne in negovalne učinke
 • idealno za uporabo za vso družino, vključno z dojenčki

Klinična učinkovitost:
uporabljalo jo je več kot 300 oseb v obdobju treh mesecev

 • za 97 % se je zmanjšal občutek srbenja
 • za 69 % se je izboljšala suhost kože

Sestava:

 • I-Modulia® – s kože odstranjuje srbenje in rdečico,
  povrh tega pa krepi njene naravne zaščitne lastnosti
 • cer-omega – podpira zaščitni hidrolipidni film kože,
  ima obnovitvene in hranilne učinke
 • termalna voda Avène – učinkovito pomirja razdraženo kožo,
  z nje odstranjuje občutek neudobja in jo mehča
 • brez dodanih dišav

Navodilo za uporabo:
Nanašajte 1–2-krat dnevno na suho in čisto kožo. Priporočljiva je uporaba skupaj z oljem za umivanje, ki koži vrača lipide Avène XeraCalm A.D.

Lastnosti

Konsistenca
balzam
Tip kože
suha, atopična koža in ekcem

Kozmetika Avène | Blagovna znamka Avène v sebi nosi moč termalne vode, ki izvira v notranjosti planeta Zemlja, kjer dobiva svojo edinstveno moč. Majhno naselje na gorah na jugu Francije je dobilo sloves zaradi svoje termalne vode. Toplice vsako leto dokazujejo laični in strokovni javnosti, da je možno s pomočjo termalne vode Avène odpraviti težave, ki so povezane z atopijskim dermatitisom, luskavico ali opeklinami. Kombinacija zdravilnih postopkov in dermo-kozmetičnih pripravkov od blagovne znamke Avène prinaša ogromno izboljšanje vseh simptomov. Učinki termalne vode so znani že od leta 1736. Več kot 300 kliničnih študij potrjuje učinkovitost termalne vode Avène in pripravkov, ki jo vsebujejo. Leta 1975 je toplice dobil lekarnar Pierre Fabre in jim je začel postopno vračati njihov izgubljeni ugled in poudarjati pomembnost izvira Saint Odile. Leta 1990 je bila uvedena na trg linija Eau Thermale Avène. Leta 2005 se je povečala obiskanost toplic, ki se osredotočajo zlasti na zdravljenje kožnih bolezni. Strogost, skrbnost, visoki standardi pri ravnanju s termalno vodo in dolgotrajne raziskave novih učinkovin so privedli blagovno znamko Avène med najbolj uspešne znamke na področju dermo-kozmetike. Visok pojav kožnih bolezni v industrijsko razvitih državah potrjuje, da je točna, nežna in hkrati učinkovita nega res potrebna. Vnetljivi procesi se pojavljajo pri različnih kožnih boleznih, kot so npr. luskavica, akne, celjenje ran ali atopijski dermatitis. Dermo-kozmetika Avène zagotovo ponuja pripravek proti vašemu problemu s kožo. Pri njej boste našli največjo paleto izdelkov za vse stopnje občutljivosti, ali je vaša koža občutljiva, preobčutljiva, netolerantna ali alergična. Blagovna znamka Avène kot edina na svetu ponuja sterilne izdelke (serija za netolerantno kožo in Tolerance Extréme). Posebni aplikator preprečuje vdor zraka in bakterij. Njihova glavna prednost je odsotnost konzervansov, emulgatorjev in dišav ter minimalna količina skrbno izbranih sestavin. Vse omenjene specifikacije so iz blagovne znamke Avène naredile številko 1 v Franciji in številko 2 v Evropi (po podatkih o prodaji v lekarnah). Avène omogoča bolnikom s kožnimi patologijami uporabljati prijetne izdelke, ki jih lahko kombinirajo z lokalnimi zdravili.