Avon Adapt Icy Cooling Elixir pršilo za obraz s hladilnim učinkom

Avon Adapt  Icy Cooling Elixir pršilo za obraz s hladilnim učinkom
Avon Adapt  Icy Cooling Elixir pršilo za obraz s hladilnim učinkom
Razprodaja
30 ml
5,27

Koda: AVO08864 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Avon Adapt Icy Cooling Elixir
Lastnosti

Osvežilno pršilo za obraz Avon Adapt Icy Cooling Elixir bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje.

Lastnosti:

  • osvežuje in osvetljuje
  • kožo ohranja v ravnovesju
  • krepi strukturo kože
  • s sprostitvenimi učinki

Navodilo za uporabo:
Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
Vlaženje, osvetljevanje
Kdaj uporabljati
za dan in noč

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Adapt Icy Cooling Elixir