AvonAdvance Techniques Absolute Nourishment dvojni serum za lase

Avon Advance Techniques Absolute Nourishment dvojni serum za lase
Avon Advance Techniques Absolute Nourishment dvojni serum za lase
100 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: AVO08976

Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Avon Advance Techniques Absolute Nourishment lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje.

Lastnosti:

  • lase nahrani po celotni dolžini
  • lase naredi svilnato mehke na dotik
  • lasem zagotavlja intenzivni sijaj
  • lasem zagotavlja novo moč

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Gostota in vitalnost, Sijaj in mehkoba, glajenje las, prehrana
Aktivne snovi
arganovo olje
Tip lasišča
vse vrste lasišča

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.