Avon Anew Perfect Skin BB krema SPF 20

Avon Anew Perfect Skin BB krema SPF 20
Avon Anew Perfect Skin BB krema SPF 20
30 ml

Koda: AVO06489 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Avon Anew Perfect Skin
Lastnosti

Tonirana krema Avon Anew Perfect Skin doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti.

Lastnosti:

  • zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo
  • rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži
  • Izenačuje barvni ton
  • enostavno se nanaša in razmaže

Navodilo za uporabo:
Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Zaščita pred soncem
s SPF
Tip kreme za toniranje
BB krema

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Anew Perfect Skin