Avon Aspire Debut

toaletna voda za ženske 50 ml

Avon Aspire Debut toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Aspire Debut toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: AVO5045 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Avon Aspire Debut

  • orientalska dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
aldehidi
Srčne note
afriški pomarančevec, jasmin, perunika, vrtnica
Bazne note
mošus, sandalovina, virginska cedra
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Aspire Debut

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!