AvonBlack Suede Intense toaletna voda za moške

Avon Black Suede Intense toaletna voda za moške
Avon Black Suede Intense toaletna voda za moške
75 ml

Koda: AVO05702 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Avon Black Suede Intense
Sestava

Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška toaletna voda Avon Black Suede Intense . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas.

  • orientalska dišava
  • začimbna dišava
  • do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je
  • topla dišava, idealna za hladno vreme

Sestava

Sestava
jantar, labdanum, črni poper
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Black Suede Intense