Avon Bubble Bathpena za kopel veliko pakiranje

1×
Avon Bubble Bath pena za kopel veliko pakiranje
Avon Bubble Bath pena za kopel veliko pakiranje
1000 ml
4,40

Koda: AVO0011 | Na zalogi
1
DPD
sreda 12. 8. 2020

Opis izdelka Avon Bubble Bath
Lastnosti

Opis:

Avon Bubble Bath White Lily je pena za kopel z zapeljivim cvetličnim vonjem bele lilije. Pripravek je namenjen za relaksacijo telesa in maksimalno sprostitev. Razvajajte svoje čute s čarobnim cvetličnim vonjem, ki je zavit v žametnih milnih mehurčkih. Pena kožo čisti in jo pušča nežno in hkrati nadišavljeno.

Tip kože:

Primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Za čim bolj bogato peno nalijte 2–3 odmerke v kopel med polnjenjem kopalne kadi z vodo.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Bubble Bath