Avon Care

revitalizacijska vlažilna krema za roke s kakavovim maslom in vitaminom E

Avon Care revitalizacijska vlažilna krema za roke s kakavovim maslom in vitaminom E
Avon Care revitalizacijska vlažilna krema za roke s kakavovim maslom in vitaminom E
Avon Care revitalizacijska vlažilna krema za roke s kakavovim maslom in vitaminom E
100 ml
2,30

Koda: AVO1424 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Avon Care
100 ml | 2,30

Opis kozmetike Avon Care

Opis:

Edinstvena krema Avon Care odlično navlaži kožo rok. Ponuja globinsko prehrano in regeneracijo. Lahka tekstura se enostavno nanaša in razporedi ter se hitro vpija. Vsebuje mimogrede tudi odlično kakavovo maslo. Vitamin E ščiti vaše roke pred prezgodnjim staranjem in pred prostimi radikali. Obnavlja mladosten videz. Naravna olja poskrbijo za odlično voljnost vaše kože. Regeneracijska krema Avon Care ščiti vaše roke pred neželenim izsuševanjem. Dodaja prijeten vonj.

Učinki:

  • roke intenzivno vlaži
  • regenerira
  • ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi
  • bori se proti prezgodnjemu staranju kože
  • globinsko vlaži
  • mehča
  • preprečuje izsuševanje
  • prijetno diši

Sestava:

  • kakavovo maslo – vlaži, mehča, bori se proti prezgodnjemu staranju
  • vitamin E – deluje kot antioksidant, ščiti pred prostimi radikali

Tip kože:

Primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na kožo rok kadarkoli po potrebi. Nežno vmasirajte, pustite vpiti.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.