Avon Célèbre

toaletna voda za ženske 50 ml

Avon Célèbre toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Célèbre toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Célèbre toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
5,90

Koda: AVO0014 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek, 26. 3. 2019
Avon Célèbre
50 ml | 5,90

Opis parfuma Avon Célèbre

Avon Celebre je nežna sadno-cvetlična dišava za ženske. Praznujte edinstvene trenutke s parfumom Celebre in vaše življenje dobi novo dimenzijo. Svežina cvetov in okusnega sadja vam naredi veselje kadarkoli. Vonj od Avon postane vaš pravi prijatelj na poti skozi življenje. Prozoren nektar optimizma in harmonije se skriva v steklenički minimalističnega sloga. Dobite roza auro veselja in praznovanja z izjemno dišavo Avon Celebre!


Nežen ciklamen je dopolnjen s sadnimi toni in poprom. V središču parfuma najdete šopek cvetov v obliki šmarnice, magnolije, potonike in frezije. Žametna sandalovina v kombinaciji z vonjem cedre zdrži zelo dolgo časa.


Priljubljena kozmetika in parfumi od blagovne znamke Avon vam naredijo veselje. Neverjetno široka paleta za nizke cene je ustvarila iz podjetja Avon vodjo trga. Zadovoljni bodo ženske in moški, ki hrepenijo po svežini, eleganci in čutnosti. Izbrane sestavine so kakovostno izdelane. Noben parfum od blagovne znamke Avon ni isti ali podobni. Vedno je popolnoma edinstven. Edinstvena je tudi dišava Avon Celebre, ki je bila ustvarjena za praznovanje posebnih trenutkov v življenju ženske.

Sestava

Bazne note
cedra, sandalovina
Srčne note
frezija, jasmin, magnolija, potonika, šmarnica
Zgornje note
ciklama, poper, sadne note
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Célèbre

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!