Avon Destination Grand Canyon

toaletna voda za moške 75 ml

Avon Destination Grand Canyon toaletna voda za moške 75 ml
Avon Destination Grand Canyon toaletna voda za moške 75 ml
75 ml
14,60

Koda: AVO3814 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Avon Destination Grand Canyon
75 ml | 14,60

Opis parfuma Avon Destination Grand Canyon

  • lesna aromatična dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Srčne note
cedra, cvetlične note
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Destination Grand Canyon

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!