Avon Far Away

deo-roll-on za ženske 50 ml

1×
Avon Far Away deo-roll-on za ženske 50 ml
deo-roll-on za ženske 50 ml

Koda: AVO0092 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Avon Far Away
deo-roll-on za ženske 50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Avon Far Away

Parfum Avon Far Away je dišava namenjena za romantične in hkrati samozavestne ženski. Parfum združuje privlačne orientalske tone s sladkim vonjem vanilije. Ta koktajl je skrit v elegantni steklenički, ki daje uporabnici občutek sreče, miru in ljubezni takoj po uporabi.

S tem parfumom boste spremenili pogled na svet. Kot s čarobno palico vaš svet postane lep. Vonj bo podpirala vašo romantično in skrivnostno dušo in hkrati boste seksi in samozavestna ženska, ki pritegne vsakega moškega.

Parfum je značilen ne le s svojim lepim privlačnim vonjem, ki poudari vašo ženskost, ampak tudi s stabilnostjo. Dovolj je, da vonj zjutraj uporabite na vrat ali zapestje in še v popoldanskem času se vam lahko zgodi, da se mimoidoči ustavijo in vprašajo, kaj tako lepo diši.

Sestava

Zgornje note
breskev, karo karounde, kokos, pomaranča, ylang ylang
Srčne note
dišeči oljkovec, frezija, gardenija, jasmin, vijolica, vrtnica
Bazne note
jantar, mošus, sandalovina, vanilija

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Far Away

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis