Avon Far Away Rebel

parfumska voda za ženske 50 ml

Avon Far Away Rebel parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Far Away Rebel parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml
9,40

Koda: AVO06405 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Avon Far Away Rebel
50 ml | 9,40

Opis parfuma Avon Far Away Rebel

Parfumska voda Avon Far Away Rebel je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • sladka sadna dišava
  • za čutno žensko
  • predvsem za hladno vreme
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
črni ribez, smetana
Srčne note
pomarančni cvet
Bazne note
čokolada, karamel
Vrsta dišave
sadne

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Far Away Rebel

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!