Avon Ideal Luminous Blush pudrasto posvetlitveno rdečilo

Avon Ideal Luminous Blush pudrasto posvetlitveno rdečilo
Avon Ideal Luminous Blush pudrasto posvetlitveno rdečilo
odtenek Warm Flush 6 g

Koda: AVO1038 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Avon Ideal Luminous Blush
Lastnosti

Opis:

Rdečilo Avon Ideal Luminous doda vaši koži naraven in zdrav videz. Lahka, pudrasta tekstura se zelo enostavno nanaša in ne maši por. Popolnoma se zlije z vašo kožo. Odlično poudari konture obraza in jih izpopolni. Odlično posvetli kožo in ji ponudi svež videz. Svilnata sestava pušča kožo žametno mehko. Del pakiranja je tudi profesionalni čopič in ogledalce. Edinstveno rdečilo Avon Ideal Luminous je odlični pomočniki, ki se prilega v vsako torbico. Ponuja atraktivni videz za ves dan.

Učinki:

  • ponuja naraven, zdrav videz
  • ne maši por
  • enostavna uporaba
  • kožo popolnoma oblikuje
  • kožo posvetli
  • kožo mehča
  • praktično pakiranje z ogledalcem in čopičem
  • dolgotrajen učinek

Tip kože:

Namenjeno je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na lica s pomočjo priloženega čopiča.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Ideal Luminous Blush