Avon Individual Blue for Him

toaletna voda za moške 100 ml

2×
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue for Him toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
7,90

Koda: AVO1046 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
petek, 22. 3. 2019
Avon Individual Blue for Him
100 ml | 7,90

Opis parfuma Avon Individual Blue for Him

Avon Individual Blue for Him je ekskluzivna dišava za moške, ki je ustvarjena posebno za vse moške individualiste. Parfum poudari vse stranke vaše osebnosti in podpre vse vaše prednosti. Dišava Individual Blue for Him je nenavadno izjemna in originalna. Njena hladna aroma uskladi vašo misel in vam doda novo energijo.

Sladki toni grenivke se popolnoma mešajo s čutnim in čistim mošusom. Zapeljivo kompozicijo dopolnjujejo eksotične note sandalovine in opojnega žajblja. Parfum Avon Individual Blue for Him ima svojo lastno osebnost in njegove skrbno izbrane esence vas takoj prevzamejo! Dišava blagovne znamke Avon je primerna za vsa obdobja leta in za vsako dnevno obdobje. Odličen družabnik vam bo pri delovnem sestanku, pri popoldnevnem sprehodu po mestu ali pri večerni zabavi s prijatelji. Parfum Individual Blue for Him je skrit v prozorni steklenički, katere čist dizajn izraža nadčasovnost dišave.

Bodite samosvoj in odkrite svetu svoj pravi jaz! Greste za svojim ciljem in izgubite zadržke! Z dišavo Avon Individual Blue for Him se boste počutili samozavestno, seksi in urejeni v vsakem položaju. Parfum Individual Blue for Him je primeren za vse neukročene in svobodomiselne moške, ki vejo, kaj hočejo in se za to borijo. Parfumi za moške Avon so zelo priljubljeni in zaželeni. Odlikujejo se po dolgotrajni vzdržljivosti in privlačni iskri.

Sestava

Bazne note
mošus, sandalovina
Srčne note
poper, rožmarin
Zgornje note
sivka, žajbelj
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Individual Blue for Him

Dodajte novo recenzijo

5.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis