Avon Individual Blue Free

toaletna voda za moške 100 ml

Avon Individual Blue Free toaletna voda za moške 100 ml
Avon Individual Blue Free toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
7,90

Koda: AVO0982 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 27. 8. 2019
Avon Individual Blue Free
100 ml | 7,90

Opis parfuma Avon Individual Blue Free

Toaletna voda Avon Individual Blue Free je izraz optimizma in občutka popolne sreče. Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan!

  • aromatična dišava
  • za aktivnega moškega
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Sestava
cedra, citrusi, morske note
Vrsta dišave
aromatične, sadne

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Individual Blue Free

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!