Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice

Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice
Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice
odtenek Plumping Pearl 7 ml

Koda: AVO3601 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Avon Lip Gloss Plump Pout
Lastnosti

Opis:
Avon Lip Gloss Plump Pout je sijaj za ustnice, ki se osredotoča na povečanje vaših ustnic. Naredil jih bo bolj polne, čutne in izrazite. V svoji sestavi vsebuje vitamine A, C in E, ki skrbijo za prehrano in potrebno hidracijo vaših ustnic. Po nanosu pušča prijeten hladen občutek. Če hrepenite po polnih ustnicah, potem je Avon Lip Gloss Plump Pout prava izbira za vas. Učinek našobljenih ustnic vas sigurno prevzame.

Učinki:

  • ustvarja učinek našobljenih ustnic
  • pušča prijeten hladen občutek
  • na ustnicah ustvarja občutek prijetnega drhtenja

Sestava:

  • vitamini A, C in E – hranijo in nudijo potrebno hidracijo

Lastnosti

Odtenek
Transparentna
Učinek
sijajen

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Lip Gloss Plump Pout