Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske

6×
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske
100 ml
20,30

Koda: AVO4645 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Avon Little Black Dress
Sestava

Odkrijte svojo „malo črno“ tudi v svetu dišav. Zagotovo vam bo pristajala. Ženska parfumska voda Avon Little Black Dress je svojstvena kombinacija cvetlic in orientalskih tonov, polna šarma, elegance in zapeljivosti. Stavite na dišavo, ki ne bo šla nikoli iz mode, tako kot istoimenski brezčasen kos oblačil ne.

  • orientalska cvetlična dišava
  • za elegantno žensko, ki ljubi klasiko
  • idealna za večerno uporabo in za družabne prireditve

Sestava dišave
Uvodne sladkaste sadne tone marelice dopolnjujeta privlačni kovačnik in ciklama. Aroma cvetličnih esenc se dalje razvija tudi v srcu dišavne sestave. Nežna rožnata potonika se meša z gardenijo in dišečo kanango, ki dišavi Little Black Dress skupaj dajejo čar izjemnosti in popolnosti. Bazne note dišave z orientalskim izzvenevanjem v sebi spajajo opojno slivo, beli mošus in mlečne lesnate rastline.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kovačnik, ciklama, marelica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
ylang ylang, rožnata potonika, gardenija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sliva, beli mošus
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Little Black Dress3