Avon Little Black Dress

parfumska voda za ženske 50 ml

1×
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Little Black Dress parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml
7,90

Koda: AVO0040 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Avon Little Black Dress
50 ml | 7,90

Opis parfuma Avon Little Black Dress

Avon Little Black Dress je cvetlično orientalska dišava za elegantno žensko. Hrepenite po novem stilu in hočete, da bi vaš edinstveni okus vsi občudovali? Za vas imamo dragulj med parfumi. Nežni toni mošusa in gardenije se okusno dopolnjujejo s posebno slivo in ingverjem. Sveži akordi marelice in ciklame dajo dišavi Little Black Dress znak odličnosti in popolnosti. Postanite elegantna dama in preusmerite pozornost nase.

Parfumi Avon imajo dolgo zgodovino, ki sega vse do konca 19. stoletja. Parfumi so najstarejši izdelki te kozmetične blagovne znamke, ki je priljubljena po vsem svetu. Zaljubite se v šarm in edinstveni slog parfuma Avon Little Black Dress, ki vas bo spremenil v pravo damo, vredno občudovanja!

Sestava

Zgornje note
ciklama, ingver, jasmin, kovačnik, marelica
Srčne note
gardenija, potonika, ylang ylang
Bazne note
fižol tonka, mošus, sandalovina, sliva
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Little Black Dress

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis