Avon Little Red Dress

parfumska voda za ženske 50 ml

1×
Avon Little Red Dress parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Little Red Dress parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: AVO0042 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Avon Little Red Dress
50 ml

Opis parfuma Avon Little Red Dress

Avon Little Red Dress je nova ženska dišava od Avona, ki se je na trgu prvič pojavila leta 2011. Gre za strastno in čutno dišavo. Rdeča je izzivalna barva, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. S to barvo boste vedno v središču pozornosti. Ravno ta izrazita barva je navdihnila tudi sestavo te dišave.

V sebi nosi tone in sočni okus rdečega sadja, to so predvsem maline. Svež sadni tok pa pomirjajo mehki, prefinjeni, cvetlični akordi jasmina. Pravi šarm pa bodo dali dišavi sandalovina, mošus in jantar, ki se nahajajo v osnovi.

Zmes edinstvenih sestavin uvršča dišavo med orientalsko-cvetlične parfume, ki izpostavljajo ženskost. Oblecite si rdečo obleko z dišavo Avon Little Red Dress in odidite na zabavo, kjer se boste znašli v središču pozornosti vseh moških.

Sestava

Zgornje note
citrusi, malina, sliva
Srčne note
jasmin, vrtnica
Bazne note
jantar, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Little Red Dress

Dodajte novo recenzijo

3.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis