Avon Luck for Her

parfumska voda za ženske 50 ml

3×
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Luck for Her parfumska voda za ženske 50 ml
Akcija
50 ml
12,00

Koda: AVO1716 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek, 21. 3. 2019
Avon Luck for Her
50 ml | 12,00

Opis parfuma Avon Luck for Her

Osvežujoča in hkrati luksuzna parfumska voda za ženske Avon Luck for Her. Posebna kompozicija, ki vas prevzame zahvaljujoč svojemu utripajočemu in bleščečemu značaju. Gre za originalno dišavo, ki spodbuja občutke veselja, sreče in veselja do življenja. Predstavite se kot prava dama.

Avon Luck for Her je parfumska voda za ženske, ki hočejo z veseljem uživati v vsakem dnevu in noči. To je mogoče s pomočjo dolgotrajnega učinka in prijetne intenzivnosti, za katero skrbijo citrusi. Vonj se nadaljuje s kombinacijo svežih rdečih jagod, bergamotko ali sandalovino. Čutna in opojna dišava privabi poglede vseh moških v vaši okolici.

Steklenička parfumske vode za ženske Avon Luck for Her vam naredi veselje. Kremasta izvedba v kombinaciji s kristalno površino je res zanimiva. Prepustite se prelestni esencialni združitvi, ki je precej raznolika in lahko postane odvisnost.

Sestava

Bazne note
sandalovina
Srčne note
belo cvetje
Zgornje note
bergamotka, mandarina, rdeče jagodičje
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Luck for Her

Dodajte novo recenzijo

5.0
3 ocena
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis