Avon Luxe Makeup lahki tekoči puder s posvetlitvenim učinkom za mat videz

Avon Luxe Makeup lahki tekoči puder s posvetlitvenim učinkom za mat videz
Avon Luxe Makeup lahki tekoči puder s posvetlitvenim učinkom za mat videz
odtenek Nude Bodice 30 ml
10,79

Koda: AVO08098 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Avon Luxe Makeup
Lastnosti

Tekoči puder Avon Luxe Makeup bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti.

Lastnosti:

  • dolgo obstojen učinek
  • izenačuje barvni odtenek kože
  • kožo matira

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
osvetljevanje, matiranje
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
s SPF
Učinek
mat
Odtenek tekočega pudra
fair

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Luxe Makeup