Avon Mark sijaj za hidracijo in volumen ustnic

2×
Avon Mark sijaj za hidracijo in volumen ustnic
Avon Mark sijaj za hidracijo in volumen ustnic
odtenek Plumping Pearl 7 ml
4,06

Koda: AVO4841 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Avon Mark
Lastnosti

Sijaj za ustnice Avon Mark vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • blešči se
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.

Lastnosti

Odtenek
Transparentna
Učinek
sijajen, vlažilna

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon Mark2