Avon Perceive Oasis

parfumska voda za ženske 50 ml

Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
Avon Perceive Oasis parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml
7,90

Koda: AVO3782 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Avon Perceive Oasis
50 ml | 7,90

Opis parfuma Avon Perceive OasisParfumska voda Avon Perceive Oasis je zelo prijetni proizvod iz kolekcije 2015. Parfum vam bo pomagal najti mir in ravnovesje v vsakdanjem hrupnem življenju, prav tako kot da bi našli bogato oazo v vroči puščavi.

Avon Perceive Oasis vas takoj po prvem trenutku prevzame z vonjem listov vijolice, ki so nenavadni s svojim kovinskim vonjem. Na nevtralnem začetku prevladujejo potonike, ki s svojim cvetličnim vonjem poudarijo vašo ženstvenost. Parfum postane kompleten zahvaljujoč belemu mošusu, ki substanco ogreje in jo naredi prijetno za vroče poletne mesece.

Parfumska voda Perceive Oasis je odlična dišava, ker se začne z ostrim začetkom, ki pa hitro prehaja v nežno cvetlično aromo, ki je obstojna ves dan! Prav tako romantično je izvedena tudi steklenička. Tudi vi lahko postanete občutljivo in uravnoteženo bitje prav zdaj!

Sestava

Bazne note
potonika
Srčne note
mošus
Zgornje note
listi vijolice
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.