Avon Planet Spa African Shea Butter

maska za vse tipe las

Avon Planet Spa African Shea Butter maska za vse tipe las
Avon Planet Spa African Shea Butter maska za vse tipe las
Avon Planet Spa African Shea Butter maska za vse tipe las
200 ml

Koda: AVO0560 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Avon Planet Spa African Shea Butter
200 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis kozmetike Avon Planet Spa African Shea Butter

Opis:
Avon Planet Spa African Shea Butter Restoring Hair Maske je obnovitvena maska za lase iz kolekcije Planet Spa. Izdelki iz te serije se odlikujejo po svojih naravnih izvlečkih in sestavi. Ta pripravek skrbi za to, da bi bili vaši lasje polni zdravja in potrebne vitalnosti. Krepi in hrani. Dodaja lasem izgubljeno mehkost in nežnost. V svoji sestavi vsebuje izvleček karitejevega masla, ki sodeluje pri prehrani in obnovi lasnih vlaken. Pustite se navdušiti z izdelki iz kolekcije Planet Spa in razvajajte svoje lase in telo z njenimi pripravki z bogato vsebino naravnih snovi.

Učinki:

  • hrani
  • obnavlja
  • lase pušča lepo mehke

Sestava:

  • izvleček karitejevega masla – hrani in obnavlja lasna vlakna

Tip las:
Primerna za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite na vlažne, umite lase. Vmasirajte. Pustite nekaj minut delovati in nato sperite z vodo.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Prehrana in regeneracija

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Menu