Avon Planet Spa Fantastically Firming

učvrstitveni piling za telo z izvlečkom kave

Avon Planet Spa Fantastically Firming učvrstitveni piling za telo z izvlečkom kave
Avon Planet Spa Fantastically Firming učvrstitveni piling za telo z izvlečkom kave
Avon Planet Spa Fantastically Firming učvrstitveni piling za telo z izvlečkom kave
200 ml
5,40

Koda: AVO1463 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 23. 1. 2019
Avon Planet Spa Fantastically Firming
200 ml | 5,40

Opis kozmetike Avon Planet Spa Fantastically FirmingOpis:

Posebni piling Avon Planet spa popolnoma neguje vašo kožo. Nežno in učinkovito odpravlja odmrle kožne celice. Kožo celega telesa gladi in čvrsti. Kože ne draži in ne izsušuje. Obnavlja mladosten videz kože in izboljša njeno strukturo. Vsebuje mimogrede tudi kavna zrna iz Kolumbije. Lepo zadiši na vaši koži. Kožo pušča žametno mehko in popolnoma navlaženo. Privoščite svoji koži nego, ki si jo zasluži. Luksuzni piling za telo Avon Planet Spa s kolumbijsko kavo izboljša celoten videz kože.

Učinki:

  • nežno odpravlja odmrle kožne celice
  • obnavlja mladosten videz
  • gladi
  • učvrsti
  • izboljša strukturo kože
  • kože ne izsušuje, ne draži
  • vlaži
  • mehča
  • prijetno diši

Sestava:

  • kavna zrna – pomagajo odpravljati odmrle kožne celice, koži dodajajo mladosten videz

Tip kože:

Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na navlaženo kožo med prhanjem. Z nežnimi, krožnimi gibi masirajte nekaj sekund. Nato temeljito sperite.

Lastnosti

Konsistenca
piling
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.