Avon Planet Spa Heavenly Hydration

vlažilna in hranilna maska

Avon Planet Spa Heavenly Hydration vlažilna in hranilna maska
Avon Planet Spa Heavenly Hydration vlažilna in hranilna maska
Avon Planet Spa Heavenly Hydration vlažilna in hranilna maska
75 ml
2,90

Koda: AVO0232 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 27. 3. 2019
Avon Planet Spa Heavenly Hydration
75 ml | 2,90

Opis kozmetike Avon Planet Spa Heavenly Hydration

Opis:
Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hydrating Face Mask je vlažilna maska ​​z izvlečki oljčnega olja. Daje koži potrebno hidracijo. Mehča in pomirja kožo. Ima lahko sestavo, ki se hitro vpije. Ne pušča mastnega občutka na koži. Z izvlečkom oljčnih listov bo vaša koža zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja.

Učinki:

  • daje koži potrebno hidracijo
  • mehča in pomirja
  • ne pušča mastnega občutka
  • ščiti pred škodljivimi vplivi okolja

Sestava:

  • zvleček oljčnih listov - prispeva k mehčanju kože, zagotavlja potrebno hidracijo

Tip kože:
Primerna za vse tipe kože.

Uporaba:
Nanesite na očiščeno kožo. Pustite delovati 20 minut, nato sperite s toplo vodo.

Lastnosti

Po problemu kože
prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.