Avon Planet Spa Luxury Spa

luksuzna obnovitvena luščilna maska za obraz z izvlečki črnega kaviarja

4×
Avon Planet Spa Luxury Spa luksuzna obnovitvena luščilna maska za obraz z izvlečki črnega kaviarja
75 ml
2,90

Koda: AVO1062 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Avon Planet Spa Luxury Spa
75 ml | 2,90

Opis kozmetike Avon Planet Spa Luxury Spa

Opis:

Obnovitvena maska Avon Planet Spa odlično neguje vašo kožo. Nežno odpravlja nečistoče. Dodaja intenzivno prehrano in ponuja globinsko regeneracijo. Obnavlja elastičnost in izboljša celotno strukturo kože. Koži nudi hidracijo in voljnost. Izredna sestava vsebuje luksuzne sestavine – izvlečki črnega kaviarja. Koži prinaša bolj zdrav in lep videz in jo pomirja. Bori se proti prezgodnjemu staranju kože. Kožo ščiti pred škodljivimi vplivi zunanje okolice. Privoščite si unikatno pomlajevalno nego s črnim kaviarjem. Luščilna maska Avon Planet Spa pušča vašo kožo odlično čisto in žametno mehko.

Učinki:

 • kožo popolnoma čisti
 • regenerira in pomirja
 • hrani
 • obnavlja elastičnost kože
 • mehča
 • izboljša celotno strukturo kože
 • pomladi
 • bori se proti prezgodnjemu staranju
 • vlaži
 • ščiti pred škodljivimi prostimi radikali

Sestava:

 • izvlečki črnega kaviarja – pomlajevalni, mehčalni učinki, upočasnjuje proces staranja, vlaži

Tip kože:

Primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanesite zadostno plast maske na popolnoma čisto in posušeno kožo. Pustite posušiti, nato odluščite.

Lastnosti

Po problemu kože
gube, prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
eksfoliacija, pomlajenje, prehrana, proti staranju, revitalizacija, Vlaženje

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.