Avon Planet Spa Perfectly Purifying

čistilna maska z minerali Mrtvega morja

1×
Avon Planet Spa Perfectly Purifying čistilna maska z minerali Mrtvega morja
Avon Planet Spa Perfectly Purifying čistilna maska z minerali Mrtvega morja
Avon Planet Spa Perfectly Purifying čistilna maska z minerali Mrtvega morja
75 ml
2,90

Koda: AVO1367 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek, 21. 3. 2019
Avon Planet Spa Perfectly Purifying
75 ml | 2,90

Opis kozmetike Avon Planet Spa Perfectly Purifying

Opis:

Edinstvena maska Avon Planet Spa popolnoma neguje problematično kožo, ki je nagnjena k aknam. Nežno in temeljito čisti vašo kožo, zapira pore, reducira njihovo vidnost. Posebna sestava kože ne draži in ne izsušuje. Koži ponuja prijetno osvežitev. Vsebuje minerale Mrtvega morja, ki poskrbijo za popolno čistočo in odpravljajo odmrle celice. Maska pomaga odpravljati znake utrujenosti, koži vrača zdrav in lep videz. Regulira tvorbo kožnega sebuma. Pustite se razvajati s čistilnim ritualom iz Mrtvega morja. Luksuzna maska Avon Planet Spa pušča vašo kožo odlično svežo in žametno mehko.

Učinki:

  • kožo nežno čisti
  • zapira in minimalizira pore
  • kože ne draži
  • osveži
  • odpravlja odmrle kožne celice
  • regulira tvorbo kožnega sebuma
  • mehča

Sestava:

  • minerali Mrtvega morja – čistijo, odpravljajo odmrle kožne celice

Tip kože:

Primeren za problematično kožo, za kožo, ki je nagnjena k aknam.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na popolnoma čisto kožo. Nanesite zadostno plast maske in pustite delovati 5–10 minut. Nato temeljito sperite.

Lastnosti

Po problemu kože
akne in problematična koža, pore in mastna koža
Starost
za vse starosti
Tip kože
problematična

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.