Avon Pur Blanca Blush

toaletna voda za ženske 50 ml

Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
Avon Pur Blanca Blush toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
12,90

Koda: AVO4797 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
Darilo za vas
Kupite zdaj svojo priljubljeno blagovno znamko s popustom 15 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo brandsalesi. Za več informacij o akciji kliknite tukaj. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
petek, 22. 3. 2019
Avon Pur Blanca Blush
50 ml | 12,90

Opis parfuma Avon Pur Blanca Blush

Avon Pur Blanca Blush je mladostna cvetlična dišava, ki jo bodo cenile vse romantične ženske s smislom za pravo romantiko. Parfum vas bo popolnoma prevzel in poudaril vašo naravno eleganco. Dišava Pur Blanca Blush deluje zelo osvežujoče. Njene žametne esence vas bodo pobožale po duši in vam pričarale nasmeh na obrazu.

Takoj v uvodu dišave Avon Pur Blanca Blush vas bodo omamili sladki toni ribeza, ki jih dopolnjuje privlačna bergamotka in očarljivi bršljan. Cvetlično srce je sestavljeno iz opojnega nageljna, pravljične potonike, zapeljive vrtnice in omamnega španskega bezda. Osnovo dišave tvori topla cedra, sočni sadni toni in čisti dragoceni mošus. Ta izjemna ženska dišava od Avona je kot ustvarjena za spomladanske in poletne mesece.

Izpostavite svojo naravno lepoto in se obdajte z avro sveže natrganih rož z edinstveno žensko dišavo Avon Pur Blanca Blush! Parfum je bil izdelan z namenom, da vas bo spremljal v vsakem koraku vašega dne. Skrbno izbrane esence parfuma vas bodo navdihnile že po prvem vdihu. Dišava Pur Blanca Blush se skriva v privlačni steklenički z motivi rož in z zanimivo oblikovanim rožnatim pokrovčkom. Z žensko dišavo Avon Pur Blanca Blush se boste počutile sveže in urejene v vsaki situaciji.

Sestava

Bazne note
cedra, mošus, sušeno sadje
Srčne note
lokvanj, nagelj, potonika, španski bezeg, vrtnica
Zgornje note
bergamotka, bršljan, rdeči ribez
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Pur Blanca Blush

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!