Avon Pur Blanca Elegance

toaletna voda za ženske

1×
Avon Pur Blanca Elegance toaletna voda za ženske
Avon Pur Blanca Elegance toaletna voda za ženske
Avon Pur Blanca Elegance toaletna voda za ženske
Avon Pur Blanca Elegance toaletna voda za ženske

Koda: AVO4799 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Avon Pur Blanca Elegance

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Avon Pur Blanca Elegance

Avon Pur Blanca Elegance je nežna, sveža in elegantna dišava za ženske, ki je zelo uravnotežena in čutna. Parfum Pur Blanca Elegance je narejen posebno za moderno samozavestno žensko, ki pozna svojo ceno. Edinstvena kompozicija sočnih gozdnih sadežev in orientalskih tonov vas popolnoma prevzame.

Uvod dišave Avon Pur Blanca Elegance je sestavljen iz sladkih akordov hruške, sočne jagode in igrivih tonov mandarine. V cvetnem srcu dišave se skrivajo razcvetele note ljubke gardenije, ki vas zavijejo v tančico ljubezni. Svilnati toni krhkega jasmina se združujejo z zapeljivo orhidejo. V zaključku dišave pritegne vašo pozornost čista aroma dragocenega mošusa, sladke vanilje in sončnega jantarja. Ta odličen parfum za ženske od Avona lahko nosite ves dan. Popoln družabnik bo ob prijetnih pomladnih ali poletnih dneh, ko vam bo nudil pravo osvežitev.

Nezamenljiva dišava za ženske Avon Pur Blanca Elegance je odlična izbira za trenutke, ko se želite sprostiti in samo uživati. Ta zelo sproščena dišava je popoln simbol čutnosti in zapeljivosti. S parfumom Pur Blanca Elegance se boste počutili zelo udobno, prijetno in hkrati izredno elegantno. Originalna steklenička dišave z modrimi okraski popolnoma podpira igrivo in neodvisno vzdušje tega parfuma.

Sestava

Zgornje note
hruška, jagoda, mandarina
Srčne note
gardenija, jasmin, orhideja
Bazne note
beli mošus, jantar, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Ocena Avon Pur Blanca Elegance

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis