AvonToday Tomorrow Always Today parfumska voda za ženske

10×
Avon Today Tomorrow Always Today parfumska voda za ženske
Avon Today Tomorrow Always Today parfumska voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
24,50

Prihranite 60%
50 ml
9,65

Na zalogi | Koda: AVO0079

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo 20brands in prejeli boste 20 % popusta na izbrane znamke. Popust ne velja za izdelke v akciji in na totalnem znižanju.
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Avon Today Tomorrow Always Today, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan.

  • cvetlična dišava
  • prevzela bo ženske z romantično dušo
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
neroli, mošus, metuljnik
Vrsta dišave
cvetlične

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.