Avon True Colour

dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči

Avon True Colour dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči
Avon True Colour dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči
50 ml
2,90

Koda: AVO4676 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Avon True Colour
50 ml | 2,90

Opis izdelka Avon True Colour

Pripravek za odstranjevanje ličil Avon True Colour bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči.

Lastnosti:

  • temeljito odstrani vse vrste ličil za oči

Sestava:

  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.