Avon True NutraEffects

matirajoča voda za obraz za mastno in mešano kožo

Avon True NutraEffects matirajoča voda za obraz za mastno in mešano kožo
Avon True NutraEffects matirajoča voda za obraz za mastno in mešano kožo
200 ml
4,90

Koda: AVO4855 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Avon True NutraEffects
200 ml | 4,90

Opis izdelka Avon True NutraEffects

Čistilna voda Avon True NutraEffects predstavlja zadnji korak pri čiščenju kože. Odstranjuje ostanke ličil in umazanij in kožo pušča čudovito svežo.

Lastnosti:

  • pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik
  • kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma
  • čisti pore v globino

Navodilo za uporabo:
Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo. Ponavljajte, dokler blazinica ni povsem čista.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
matiranje

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.