Avon True tekoči osvetljevalec s kapalko

Avon True tekoči osvetljevalec s kapalko
Avon True tekoči osvetljevalec s kapalko
odtenek Rays of Sunshine 14 ml
8,84

Koda: AVO08109 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Avon True
Lastnosti

Osvetljevalec Avon True daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti.

Lastnosti:

  • popolno osvetljuje obraz
  • koži zagotavlja svežost
  • izboljšuje odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.

Lastnosti

Konsistenca
fluid

O blagovni znamki Avon

Kozmetika Avon je danes v svetu lepote že legendarna. Blagovna znamka, ki se že več kot 125 let zanima ne samo za ženske čare, ampak za žensko kot celoto, ponuja izdelke za nego, dekorativno kozmetiko in parfume.

Na začetku zgodbe je bil leta 1886 glavni akter prodajalec knjig David McConnell, ki je k vsakemu nakupu dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi svojo kozmetično podjetje. A pri prodaji je še vedno najbolj zaupal osebnemu stiku. Tako je nastala zamisel za prvo Avon lady, ki je poleg vsega drugega nežnemu spolu prinesla tudi možnost finančne neodvisnosti. Sestavni del osebne prodaje je seveda katalog Avon s ponudbo kozmetike.

Danes je kozmetika Avon sicer prisotna tudi na spletu, vendar ni pozabila na svojo tradicijo. Izberite si svojo pot in tudi vi preizkusite to zelo dobro poznano ter preverjeno blagovno znamko. Ponosna je predvsem na izdelke za nego obraza Anew, za nego las Advance Techniques, na ekskluzivno kolekcijo Luxe, negovalne izdelke Planet Spa in na linijo za otroke Avon Baby.

 

Recenzija Avon True