Axe Anarchy For Herdezodorant v pršilu

Axe Anarchy For Her dezodorant v pršilu
Axe Anarchy For Her dezodorant v pršilu
za ženske 150 ml
4,05

Koda: AXE0174 | Na zalogi
1
DPD
petek 25. 9. 2020

Opis parfuma Axe Anarchy For Her
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Axe Anarchy For Her sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • ohranja dolgotrajen občutek svežine
  • podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije

Navodilo za uporabo:
Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.

Sestava

Vrsta embalaže
pršilo

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Recenzija Axe Anarchy For Her